MØRKØV MIF

Kræmmermarked

Mørkøv HHB kræmmermarked,

afholdles i sidste hele week-end i september.


MIF hjælper til med at passe parkeringspladsen, Til det er der brug for mange frivillige, det har indtil nu være badminton-afdelingen som har taget arbejdet med parkeringen. Det er som regel en vagt på 2 timer sammen med en masse andre frivillige med godt humør og en god arbejdstone.


MIF hjælper også til med at passe baren i det store markedstelt samt i bedstefarteltet. Det er bar-vagter i 3 timer til hvert hold, hvor der er en god tone imellem os personaler og der er rig mulighed for at møde mange nye som gamle venner/bekendte, og nye mennesker i det hele taget. Det er meget vigtigt, at alle som hjælper til kan arbejde i et område, hvor der kan være meget travlt og høj musik forekommer. 

Hvis du skulle være interesseret i at hjælpe til som frivillig, skal du kontakte formanden for MIF.

Klik her: 

Mørkøv Idræts Forening,

omtalt som MIF, er en forening, drevet af kun frivillige til støtte for et sundt og rigt idrætsliv i vores område. MIF består af Hovedforeningen med afdelinger og sportsgrenene er badminton, billard, e-sport, fodbold, tennis og Padle tennis. MIF arbejder aktivt for, at gøre idrætstilbud bedre og flere i tæt samarbejde med Mørkøv hallen. MIF er en forening, som går forrest når det gælder nyskabelse af idrætstilbud og idrætsfaciliteter. Vi har opført tennisbaner, padle-baner, kunstgræsbane til fodbold, multibane til fri benyttelse for alle, også ikke medlemmer. Medlemmer i MIF lægger også timer i arbejde, som støtter økonomisk op om foreningerne, det er med afholdelse af fastelavn, sommer-banko og hjælp til Mørkøv HHB, når det årlige kræmmermarked skal afholdeles. Afdelingerne i MIF står gerne for events som hører deres sportsgrene til, det er bla. fodboldskole, LAN-party, badmintontræning med en landsholdspiller. Det er bare nogle af de tilbud, som medlemmerne får.